Etusivu » Uurnat » Muistopuu-uurnat » Hallava ja Muistopuu

Hallava-uurna ja Muistopuu

Luonnonläheisen Hallava puu-uurnan hintaan kuuluu Muistopuu, joka toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen.

Muistopuun istutus osana hautausjärjestelyjä tuo lohtua ja ikuisuuden tunnetta.

Toimitamme Muistopuun mukana selkeät istutusohjeet.

Löydä lähin hautaustoimisto.

 

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Hallava puu-uurnan materiaalina toimii puukuitu. Tämä materiaali antaa uurnalle kauniisti aaltoilevan kuvion sekä savuisen tuoksun. Hallava puu-uurna maatuu 1–3 vuoden kuluessa, kun taas perinteiset puiset uurnat maatuvat vasta vähintään 10 vuoden kuluessa. Kaikki uurnan materiaalit ovat täysin luonnonmukaisia.

Puu-uurna on rakenteeltaan kevyt ja kestävä. Uurnan kansi sinetöidään pienillä kiinnikkeillä, jotta kansi pysyy tiiviisti kiinni. Suljinsinettien avulla uurnan kantta ei tarvitse liimata.

Hallava puu-uurna on kiinnitetty puuvillasta valmistettu laskunaru, joka helpottaa uurnanlaskua. Laskunarun värit ovat valkoinen, beige ja ruskea.

Uurnamme ovat Suomen ensimmäiset 100 % biohajoavat uurnat, joiden mukana tulee Muistopuu. Uurnan maatuessa tuhka vapautuu ja tulee osaksi luontoa.

Olemme ansainneet tuotteidemme muodosta ja kotimaisesta suunnittelusta Design From Finland -sertifikaatin. Kaikki uurnamme valmistetaan Suomessa. Arvostuksena kotimaisesta työstä olemme myös ansainneet Avainlippu-merkin.

Uurnan mitat: Ø 200 mm, korkeus 240 mm

Paino: 720–740 g

Tilavuus: 4.5 l

Mukana Muistopuu

Uurnan hintaan sisältyy valitsemasi Muistopuu. Muistopuu on 1-3 vuotias puuntaimi, joka toimitetaan haluamaasi osoitteeseen istutusohjeiden kanssa. Tällä hetkellä valikoimassa Koivu, Mänty ja Kuusi. Tarjoamme kaiken neuvonnan, mitä tarvitsette Muistopuun istuttamiseen.

Muistopuun istutuksessa on hyvä ottaa huomioon maaperä, sillä puut tarvitsevat itselleen sopivan kasvupaikan. Tutusu ohjeista eri puulajeihin sekä niiden istutukseen.

Muistopuun voi istuttaa symboliseksi muistomerkiksi paikkaan, joka on täynnä muistoja yhteisistä hetkistä. Hautausmaan esimerkiksi ollessa kaukana, Muistopuu tuo muistelun lähemmäs sinua.

Jos uurna halutaan haudata muualle, kuin hautausmaalle, Muistopuun voi istuttaa uurnahaudan päälle. Uurna maatuu puhtaasti ja nopeasti, eikä haittaa kasvavan puun juurien kasvua. Näin tuhkasta tulee osa luontoa ja elämän kiertokulku jatkuu.

Muistopuun läsnäolo luo paikan, jossa perhe ja läheiset voivat palata muistelemaan, yhdistäen menneen ja tulevan sukupolven.

Biouurna ja Muistopuu mökkirannalla
Ekologiset biouurnat - BenuTree

Materiaalit

Materiaalimme ovat peräisin Suomen luonnosta. Hyödynnämme kotimaamme metsien ja peltojen sivuvirtoja.

Uurnat maatuvat 1-3 vuoden sisällä hautauksesta. Tämä on perinteisiä uurnia nopeampaa, sillä suurin osa uurnista hajoaa maaperään vasta vuosikymmenten kuluessa.