Etusivu » Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä - benutree team

Olemme suomalainen, puhtaasti haaveiden pohjalta syntynyt yritys, jonka tarina alkoi kahden läheisensä menettäneen pohdiskelusta.

Näemme kuoleman tosiasiana, jonka hyväksymme maallisessa olemassaolossa. Kuoleminen on yhtä luonnollista kuin elämä itse ja se koskettaa meitä kaikkia.

Meillä oli useita toiveita omasta hautauksesta, mutta yksi yhdistävä tekijä toi aina ajatuksemme yhteen – luonto. Kysyimme toisiltamme, miksei hautaus voisi olla lähempänä luontoa.

Tästä syntyi ajatuksemme ekologiseen, nopeasti maatuvaan biouurnaan, joka antaa tuhkallaan kasvuvoimaa pienelle puuntaimelle. Taimi symboloi olemassaolon jatkuvuutta, ja vuosien saatossa kasvanut täysikasvuinen puu jää pysyväksi muistoksi meille vielä täällä oleville.

Visio ja missio

Visiomme on saada ihmiset keskustelemaan hautauksesta ja valitsemaan itselleen sekä läheisilleen luonnonläheinen hautaustapa. Elämän päättymiseen liittyy paljon ikävää, surua ja menettämisen tunnetta, jolloin aiheesta on usein vaikea keskustella. Hautausta voi myös ajatella kiitollisuutena menneestä elämästä ja kauniin elämän muistoista. Haluamme, että jokaisesta meistä jäisi elävä muisto. 

Missiomme on kehittää ja tuoda saataville innovatiivisia tuotteita puuhautaukseen. Tahdomme mahdollistaa jokaiselle kauniin ja helpon hautaustavan mahdollisimman ekologisella tavalla. Hautauksen tulee olla kaunis ja arvokas tapahtuma, ei stressin ja vaivan aiheuttaja.

Arvot

Ekologisuus on toimintamme perusta. Rakastamme tätä planeettaa ja haluamme säilyttää sen kauneuden tuleville sukupolville. Arvostamme luontoa ja tahdomme suojella sitä parhaamme mukaan.

Empaattisuus – Ymmärrämme menetyksen tunteita surun hetkellä. Jokainen elämä on tärkeä. Kunnioittamalla heitä muistot jäävät elämään.

Puuhautaus

Puuhautauksessa istutetaan edesmenneen muistolle Muistopuu. Puun voi istuttaa haudalle tai symboliseksi muistomerkiksi tärkeään paikkaan.

Muualla maailmaa puuhautaus tunnetaan mm. nimillä – Natural Burial, Tree burial ja Jumokuso

Tietoa meistä - puuhautaus - männyn kastelu
Shopping Cart