Etusivu » Lemmikin kuolema

Lemmikin kuolema - kuinka toimia

Uurna kalliolla lemmikin kuolema

Hautauksen järjestelyt

Lemmikki on perheenjäsen. Oli yhteinen aika sitten lyhyt tai pitkä, lemmikin kuolema on aina raskas ja tuskainen kokemus.

Surun hetkellä on vielä pohdittava, miten lemmikin haluaisi haudattavan. Suosittelemme ystävien ja lähipiirin tuen hakemista, sillä surua on helpompi käsitellä yhdessä kuin yksin.

Jos lemmikki menehtyy eläinlääkärin suorittaman eutanasian johdosta, eläinlääkäri ohjaa sinut paikalliseen lemmikkieläinkrematoriolle. Jos lemmikki menehtyy kotona, voit viedä rakkaan lemmikkisi suoraan haluamaasi lemmikkieläinkrematorioon.

Tammi elävä muistomerkki lemmikin kuolema

PUUHAUTAUS LEMMIKILLE

Kaunis elämä on tullut päätökseen ja on aika hyvästellä. Kaunis elämä ansaitsee kauniin muistomerkin. Hautausvaihtoehtona puuhautaus on kaunis, ekologinen ja luonnonläheinen. Puuhautaus vaatii lemmikin tuhkauksen sekä maatuvan BenuPets-Uurnan.

UURNA LEMMIKILLE

Tilatessasi BenuPets-uurnaa voit asettaa toimitusosoitteeksi paikallisen krematorion, jossa lemmikki tuhkataan. Voimme lähettää BenuPets-uurnan suoraan krematorioon. Toimitusaikamme on 1-3 päivää tilauksen käsittelystä, joten uurna ehitisi varmasti krematorioon, kun lemmikki olisi valmiina tuhkattavaksi.

BenuPets ja koivu lemmikin kuolema

Muistopuu

Muistopuu on nuori suomalainen puu, joka istutetaan pois nukkuneen muistolle rakkaaseen, muistoja täynnä olevaan paikkaan. Tämä voi olla oman mökin ranta, rakas lähimetsä tai vaikkapa oma piha.

Muistopuu edustaa kauneutta, vahvuutta ja olemassaolon jatkuvuutta.

Saat uurnan tilauksen yhteydessä yksinkertaiset ohjeet, kuinka tilaat Muistopuulle toimituksen. Toimitamme siis Muistopuun sinulle silloin, kun olet valmis istuttamaan Elävän Muistomerkin. Muistopuu on muistomerkkinä helppohoitoinen ja edullinen, sillä puu ei vaadi juurtumisen jälkeen ylläpitoa.

Muistopuun valinta

Puut tarvitsevat itselleen sopivan kasvupaikan. Esimerkiksi kuusi viihtyy paremmin osittaisessa varjossa, kun taas lehtipuut nauttivat aurinkoisesta kasvupaikasta. Kosteus on myös tärkeää puun kasvun kannalta.

Voit tutustua alta eri puulajeihin ja Muistopuun istutukseen. Ohjeiden avulla Muistopuun istutus on helppoa.

lemmikkiuurnan mukana Elävä Muistomerkki

Heräsikö kysymyksiä?

Autamme surun hetkellä

Shopping Cart