Etusivu » Uurnat » Muistopuu-uurnat » Korsi ja Muistopuu

Korsi-uurna ja Muistopuu

Luonnonläheisen ja ekologisen Korsi-uurnan hintaan kuuluu Muistopuu, joka toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen.

Muistopuun istutus osana hautausjärjestelyjä tuo lohtua ja ikuisuuden tunnetta.

Toimitamme Muistopuun mukana selkeät istutusohjeet.

Löydä lähin hautaustoimisto.

 

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Korsi-uurnan materiaalina toimii olkikuitu. Materiaalina olkikuitu antaa uurnalle rakeisen ja yksilöllisen kuvion sekä maltillisen oljen tuoksun. Tämä ekologinen uurna maatuu 1–3 vuoden kuluessa maaperän ominaisuuksista riippuen, kun taas perinteiset puiset uurnat maatuvat vasta vähintään 10 vuoden kuluessa. Kaikki uurnan materiaalit ovat täysin luonnonmukaisia.

Ekologinen Korsi-uurna on rakenteeltaan kevyt ja kestävä. Uurnan kansi sinetöidään pienillä kiinnikkeillä, jotta kansi pysyy tiiviisti kiinni. Suljinsinettien avulla uurnan kantta ei tarvitse liimata.

Uurnaan on kiinnitetty puuvillasta valmistettu laskunaru, joka helpottaa uurnanlaskua.

Uurnamme ovat Suomen ensimmäiset 100% biohajoavat uurnat, joiden mukana tulee Muistopuu. Uurnan maatuessa tuhka vapautuu ja tulee osaksi luontoa.

Olemme ansainneet tuotteidemme muodosta ja kotimaisesta suunnittelusta Design From Finland -sertifikaatin. Kaikki uurnamme valmistetaan Suomessa. Arvostuksena kotimaisesta työstä olemme myös ansainneet Avainlippu-merkin. Ekologinen uurna on vihreä valinta.

Mukana Muistopuu

Uurnan hintaan sisältyy valitsemasi Muistopuu. Muistopuu on 1-3 vuotias puuntaimi, joka toimitetaan haluamaasi osoitteeseen istutusohjeiden kanssa. Tällä hetkellä valikoimassa Koivu, Mänty ja Kuusi. Tarjoamme kaiken neuvonnan, mitä tarvitsette Muistopuun istuttamiseen.

Muistopuun istutuksessa on hyvä ottaa huomioon maaperä, sillä puut tarvitsevat itselleen sopivan kasvupaikan. Tutusu ohjeista eri puulajeihin sekä niiden istutukseen.

Muistopuun voi istuttaa symboliseksi muistomerkiksi paikkaan, joka on täynnä muistoja yhteisistä hetkistä. Hautausmaan esimerkiksi ollessa kaukana, Muistopuu tuo muistelun lähemmäs sinua.

Jos uurna halutaan haudata muualle, kuin hautausmaalle, Muistopuun voi istuttaa uurnahaudan päälle. Uurna maatuu puhtaasti ja nopeasti, eikä haittaa kasvavan puun juurien kasvua. Näin tuhkasta tulee osa luontoa ja elämän kiertokulku jatkuu.

Muistopuun läsnäolo luo paikan, jossa perhe ja läheiset voivat palata muistelemaan, yhdistäen menneen ja tulevan sukupolven.

Biouurna ja Muistopuu mökkirannalla
Ekologiset biouurnat - BenuTree

Materiaalit

Materiaalimme ovat peräisin Suomen luonnosta. Hyödynnämme kotimaamme metsien ja peltojen sivuvirtoja.

Uurnat maatuvat 1-3 vuoden sisällä hautauksesta. Tämä on perinteisiä uurnia nopeampaa, sillä suurin osa uurnista hajoaa maaperään vasta vuosikymmenten kuluessa.

Katso myös