Etusivu » Lemmikkiuurnat » Piki ja Muistopuu

Rusko-lemmikkiuurna ja Muistopuu

Luonnonläheisen Rusko puu-uurnan hintaan kuuluu Muistopuu, joka toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen.

Muistopuun istutus osana hautausjärjestelyjä tuo lohtua ja ikuisuuden tunnetta.

Toimitamme Muistopuun mukana selkeät istutusohjeet.

Kirjautumalla yritysportaalimme, voit tutustua uurnien hintoihin ja tilata.

Kuvaus

Piki-lemmikkiuurnan materiaalina toimii puukuitu. Tämä materiaali antaa uurnalle kauniisti aaltoilevan kuvion sekä savuisen tuoksun. Piki-uurnaan on lisätty hiiltä, joka luonnollisena väriaineena antaa uurnalle hyvin tumman sävyn. Tuhkauurna maatuu 1-3 vuoden kuluessa maaperän ominaisuuksista riippuen.

Uurna on rakenteeltaan kevyt ja kestävä. Uurnan kansi sinetöidään pienillä kiinnikkeillä, jotta kansi pysyy tiiviisti kiinni. Suljinsinettien avulla uurnan kantta ei tarvitse liimata.

Uurnamme ovat Suomen ensimmäiset 100% biohajoavat uurnat, joiden mukana tulee Muistopuu. Uurnan maatuessa tuhka vapautuu ja tulee osaksi luontoa.

Uurniemme moderni ja luonnonläheinen design on itse suunniteltu. Olemme myös ansainneet tuotteidemme muodosta ja kotimaisesta suunnittelusta Design From Finland -sertifikaatin. Kaikki uurnamme valmistetaan Suomessa. Arvostuksena kotimaisesta työstä olemme myös ansainneet avainlippu-merkin.

Ekologinen uurna lemmikille 0-40 kg.

Mukana Muistopuu

Uurnan hintaan sisältyy valitsemasi Muistopuu.

Muistopuun voi istuttaa rakkaan lemmikin haudalle tai symboliseksi muistomerkiksi paikkaan, joka on täynnä muistoja yhteisistä hetkistä.

Kun uurna on maatunut nopeasti ja puhtaasti, tuhkasta tulee osa luontoa.

Biouurna ja Muistopuu mökkirannalla
Ekologiset biouurnat - BenuTree

Materiaalit

Materiaalimme ovat peräisin Suomen luonnosta. Hyödynnämme kotimaamme metsien ja peltojen sivuvirtoja.

Uurnat maatuvat 1-3 vuoden sisällä hautauksesta. Tämä on perinteisiä uurnia nopeampaa, sillä suurin osa uurnista hajoaa maaperään vasta vuosikymmenten kuluessa.

Katso myös