Viti-uurna

Valkoinen Viti-uurna hehkuu puhtautta ja raikkautta, inspiraationaan Suomen vesistöt ja niitä ympäröivä luonto. Uurnan valkoinen väri kuvastaa talven lumista maisemaa, jossa myös vesistöt peittyvät valkoiseen peittoonsa.

Uurna on valmistettu olkikuidusta, jonka pääraaka-aine on nopeasti uusiutuva olki. Se edustaa kestävää valintaa viimeiseen lepoon, kunnioittaen samalla ympäristöä ja tarjoten rauhallisen leposijan rakkaillenne.

Uurna on saatavilla joko täysin valkoisena tai kaiverrettuna kuvilla (purjevene, joutsenet ja soutaja). 

Löydä lähin hautaustoimisto.

 

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Suomalainen olki on tämän valkoisen Viti-uurnan pääraaka-aine. Oljen ekologisuus näkyy siinä, että se uusiutuu vuoden kuluessa. Valkoinen uurna on varustettu puuvillaisella laskunarulla ja kannessa on lenkki, johon voit asettaa kauniin koristeen tai vainajaa kuvaavan pienen esineen.

Kevyt ja kestävä rakenne tekee tästä uurnasta ihanteellisen valinnan. Nopeasti maatuva uurna hajoaa maaperään 1–3 vuoden kuluessa, vapauttaen tuhkansa osaksi luontoa. Tämä kaunis valkoinen uurna on myös saanut arvostetun Design From Finland -sertifikaatin sekä Avainlippu -merkin.

Ø 200 mm, korkeus 240 mm

Paino: 720 – 740 grammaa

Tilavuus: 4,5 litraa

Uusiutuva materiaali

Oljesta valmistettu uurna symboloi vahvaa yhteyttä luontoon ja kertoo tarinaa Suomen perinteistä, joissa käytännöllisyys ja kestävyys ovat olleet keskeisiä arvoja. Tämä uurna tarjoaa kauniin ja symbolisen tavan kunnioittaa luontoa viimeisellä matkalla – se on askel kohti kestävämpää ja ekologisempaa tulevaisuutta.

Olkikuituiset uurnat