Ahti-uurna

Kaunis sininen Ahti-biouurna on saanut inspiraationsa Suomen vesistöjen kauneudesta ja ympäröivän luonnon lumosta. Biouurnan syvä sininen sävy heijastaa vesistöjen syvyyttä ja rauhaa, muistuttaen horisontin upeasta maisemasta.

Biouurna on valmistettu olkikuidusta, jonka pääraaka-aine on nopeasti uusiutuva olki. Uurna on saatavilla joko täysin sinisenä tai kaiverrettuna kuvilla (joutsenet, purjevene ja soutaja). 

Löydä lähin hautaustoimisto.

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Tämä biouurna on valmistettu suomalaisesta oljesta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Oljen nopea uusiutuminen takaa sen ekologisuuden. Uurna on varustettu puuvillaisella laskunarulla ja kannessa on naruinen lenkki, johon voi asettaa kauniin koristeen.

Biohajaoava Ahti-uurna on rakenteeltaan kevyt ja kestävä. Nopeasti maatuva uurna hajoaa maaperään 1–3 vuoden kuluessa, vapauttaen tuhkat osaksi luontoa. Biouurna on saanut tunnustusta suomalaisesta työstä Design From Finland -sertifikaatin sekä Avainlippu -merkin muodossa.

Ø 200 mm, korkeus 240 mm

Paino: 720 – 740 grammaa

Tilavuus: 4,5 litraa

Uusiutuva materiaali

Olki symboloi yhteyttä luontoon ja kertoo tarinaa Suomen perinteistä, jossa kestävyys ja käytännöllisyys ovat olleet vahvasti läsnä. Tämä biouurna tarjoaa kauniin ja symbolisen tavan kunnioittaa luontoa viimeisellä matkalla – se on askel kohti kestävämpää ja ekologisempaa tulevaisuutta.

Olkikuituiset uurnat