Ora-uurna

Vaaleanpunainen uurna on saanut inspiraationsa niittyjen kukkivista kasveista ja auringonlaskun pehmeistä sävyistä. Uurnan hennon vaaleanpunainen sävy muistuttaa Suomen niittyjen värikkäästä ja elinvoimaisesta kauneudesta.

Uurna on valmistettu olkikuidusta jonka pääraaka-aine on nopeasti uusiutuva olki. Uurna on saatavilla joko täysin vaaleanpunaisena tai kaiverrettuna kuvilla (koivu, pääskyt ja vilja). 

Löydä lähin hautaustoimisto.

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Vaaleanpunainen Ora-uurna valmistetaan nopeasti uusiutuvasta suomalaisesta oljesta, joka on erittäin ekologinen raaka-aine. Vaaleanpunainen uurna on varustettu puuvillaisella laskunarulla ja kannessa on naruinen lenkki, johon voi asettaa kukkasen tai muun kauniin koristeen.

Biouurna on suunniteltu rakenteeltaan kevyeksi ja kestäväksi. Tämä nopeasti maatuva uurna hajoaa maaperään 1–3 vuoden kuluessa, vapauttaen tuhkansa osaksi luontoa.

Ora-uurna on saanut muotoilustaan tunnustuksena Design From Finland -sertifikaatin ja Avainlippu -merkin, jotka kertovat suomalaisesta huippulaadusta ja työstä.

Ø 200 mm, korkeus 240 mm

Paino: 720 – 740 grammaa

Tilavuus: 4,5 litraa

Uusiutuva materiaali

Olki symboloi vahvaa siteitä luontoon ja kertoo tarinaa Suomen historiasta, jossa käytännöllisyys ja kestävyys ovat olleet arvossaan. Olkikuidusta valmistettu uurna tarjoaa kauniin tavan kunnioittaa luontoa myös viimeisellä matkalla – se on askel kohti kestävämpää ja ekologisempaa tulevaisuutta.

Olkikuituiset uurnat