Aure-uurna

Biohajoavan Aure-uurnan inspiraationa on aurinkousva. Uurnan oranssi sävy muistuttaa myös niittyjen kukkivista kasveista, auringonlaskun hehkusta ja lämpimistä kesäpäivistä, luoden tunteen valosta ja elinvoimasta.

Uurna on valmistettu olkikuidusta, jonka pääraaka-aine on nopeasti uusiutuva olki. Tämä biohajoava uurna tarjoaa kestävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille uurnille, kunnioittaen luontoa ja sen kauneutta.

Uurna on saatavilla joko täysin oranssina tai kaiverrettuna kuvilla (koivu, pääskyt ja vilja). 

Löydä lähin hautaustoimisto.

Jälleenmyyjä – kirjautumalla yritysportaaliimme voit tutustua uurnien hintoihin ja tehdä tilauksia.

Kuvaus

Pääraaka-aineenaan suomalainen olki, tämä biohajoava uurna edustaa ekologista valintaa. Olki on erittäin ympäristöystävällinen materiaali, sillä se uusiutuu vuoden kuluessa. biohajoava uurna on varustettu puuvillaisella laskunarulla ja kannessa on lenkki, johon voi kiinnittää kauniin koristeen.

Biohajaoava uurna on rakenteeltaan kevyt ja kestävä. Tämä nopeasti maatuva uurna hajoaa maaperään 1–3 vuoden kuluessa, vapauttaen tuhkat osaksi luontoa.

Kaunis Aure-uurna on saanut ansaitusti Design From Finland -sertifikaatin sekä Avainlippu -merkin, tunnustaen suomalaisen työn laadun.

Mitat:

Ø 200 mm, korkeus 240 mm

Paino: 720 – 740 grammaa

Tilavuus: 4,5 litraa

Uusiutuva materiaali

Olki edustaa syvää yhteyttä luontoon ja kertoo tarinaa Suomen historiasta, jossa käytännöllisyys ja kestävyys ovat olleet keskeisessä roolissa. Oljesta valmistettu uurna tarjoaa kauniin ja merkityksellisen tavan kunnioittaa luontoa myös viimeisellä matkalla – se on askel kohti kestävämpää ja ekologisempaa tulevaisuutta.

Olkikuituiset uurnat